- Fejéstechnika

Katalógusok, brossúrák: 
Találja meg a tökéletes fejőállomást! Soha nem volt könnyebb.

A MILKLINE fejőrendszerek minden gazda igényeit kielégítik, a kis családi gazdaságoktól a nagy telepekig.

Válassza a mi rendszerünket! A MILKLINE a megfelelő megoldást kínálja.

A MILKLINE fejőrendszerek olyan megoldásokat ötvöznek, amelyek maximálisan kielégítik az Ön igényeit, mindegy, hogy minőségről kényelemről vagy nyereségességről van szó.

Katalógusok, brossúrák: 

Optimalizálják a fejési hatékonyságot, és hozzájárulnak a tehén jólétéhez. Ezek a moduláris rendszerek biztosítják a tejtermelés mérésének pontosságát, nagyon egyszerűen kezelhetőek és hosszú távon megbízhatóak.

Pontos tejhozam adatokat szolgáltatnak és javítják a fejési hatékonyságot, miközben biztosítják a tehén kényelmét.

Katalógusok, brossúrák: 

Leegyszerűsíti és meggyorsítja a válogatást, miközben gondoskodik a tehén biztonságáról Az Allflex válogató kapu megtakarítja a válogatással járó időigényes adminisztrációt, emellett pontos, megbízható válogatást végez, elősegítve ezzel a napi munka maximális hatékonyságát. Az Allflex tehénmegfigyelő és - azonosító technológiákkal együttműködve az Allflex válogató kapu automatizálja a válogatást, leegyszerűsíti a munkát, miközben biztosítja a pontosságot és időt takarít meg.

Katalógusok, brossúrák: 

Fejj úgy, ahogy még nem fejtél!

A MILPROP4C forradalmi újítás a fejés világában. Ez egy olyan haladó technológia, mely lehetővé teszi a független tőgynegyedenkénti fejést, betegségek megelőzését és a termelékenység növelését.

A MilproP4c egy tejfolyás érzékelő műszer, mely tájékoztatást ad arról hogy egy tőgynegyeden mekkora a tejáramlás. Mihelyt a tejfolyás lecsökken, a fejés automatikusan leáll azon a negyeden. Ez a rendszer megvéd a túlfejéstől és megőrzi az állatok egészségét és tejtermelő képességét.