MC200 sorozat - Fejésvezérlő rendszer

Katalógusok, brossúrák: 

Optimalizálják a fejési hatékonyságot, és hozzájárulnak a tehén jólétéhez. Ezek a moduláris rendszerek biztosítják a tejtermelés mérésének pontosságát, nagyon egyszerűen kezelhetőek és hosszú távon megbízhatóak.

Pontos tejhozam adatokat szolgáltatnak és javítják a fejési hatékonyságot, miközben biztosítják a tehén kényelmét.

• Pontos tejhozam adatok, az Allflex FreeFlow™ tejfolyás érzékelővel. A kompakt és egyedülálló Allflex FreeFlow ™ tejmérő készülék rendkívül pontos tejhozam mérést tesz lehetővé nagyon kis vákuum-ingadozás mellett. Ez a bevált eszköz évről évre pontos adatokat szolgáltat a pillanatnyi tejáramlásról és a tejhozamról, (5%-nál nagyobb pontossággal). Mivel nincsenek mozgó alkatrészek, nincs szükség karbantartásra vagy éves kalibrálásra.
• A modern fejésvezérlés optimalizálja és lerövidíti a fejést, miközben biztosítja a tehén jólétét Szükség esetén a automatikusan alkalmazza a tőgymasszázst a tejleadás elősegítésére. A kifinomult vezérlésű pulzációs rendszer automatikusan beállítja a pulzálási sebességet és arányt a valós idejű tejáramlásnak megfelelően, optimalizálja és lerövidíti a fejési időt, és csökkenti a tőgy irritációját.
• A korszerű pulzáció fejésmegállító és kehelyleemelő funkciója biztosítja a tehén jó közérzetét A rendkívül pontos áramlásmérésnek köszönhetően a fejési küszöbértéket pontosan lehet beállítani, és egész idő alatt stabilan lehet tartani. A fejés befejezéséhez két lehetőség áll rendelkezésre: a fejésmegállító funkció automatikusan leállítja a pulzációt, és hagyja, hogy a fejőgumi rászoruljon a tőgyre, megakadályozva a túlfejést akkor is, ha a fejőgép a tőgyön marad. Alternatív megoldásként az okos és teljes mértékben beállítható fejőgép leemelő funkció biztosítja a fejőgépek pontos és kímélő eltávolítását, tovább növelve a tehén jólétét.

Növelje bevételeit egy moduláris, megbízható, könnyen telepíthető éshasználható rendszerrel

• Könnyen telepíthető, modul rendszerű fejőrendszer, amely az igényeknek megfelelően bővíthető/tovább fejleszthető Az Allflex MC200 sorozat elemei telepíthetők külön, vagy komplett rendszerként. Minden alkatrész modul rendszerű és méretezhető, lehetővé téve szinte minden meglévő fejőállásra az egyszerű telepítést és konfigurálást, valamint költséghatékony továbbfejlesztéseket, amikor az ön igényei megváltoznak. Más Allflex eszközök és elemek hozzáadása és integrálása az Allflex DataFlow ™ II központosított telepirányítási szoftverrel további magas színvonalú lehetőségeket nyújt.
• Egyszerű és rugalmas beállítás, egyetlen nyomógombbal A kezelés egyetlen gomb segítségével történik, ami páratlanul leegyszerűsíti a rendszer használatát. Az egyszerűen átlátható kezelőfelülettel a rendszer könnyen beállítható a fejőállásnak megfelelően. Miközben az alapértelmezett értékek lefedik a leggyakoribb konfigurációkat, tucatnyi különböző paramétert lehet vezérelni kézzel. Ez lehetővé teszi a rendszer rugalmas beállítását és módosítását az egyes gazdák igényei szerint. A beállított paramétercsomag ezután könnyen alkalmazható az összes fejési pontra.
• Megbízható fejés nagyon kevés karbantartással Az Allflex MC200 sorozat gyakorlatilag nem igényel karbantartást. Az Allflex FreeFlow tejfolyás érzékelő mozgó alkatrészek nélkül méri a tejet, és nem igényel karbantartást. A pulzátor mindössze két mozgó alkatrésszel rendelkezik, nincsenek membránok és apró alkatrészek, így minimális karbantartást igényel, és poros környezetben is rendkívül megbízható. Az egyetlen nyomógomb tartós, érintkezés nélküli, teljesen víz- és szennyeződésálló.