Újdonságok

Az Allflex világszínvonalú megoldása folyamatos egészségügyi megfigyelést biztosít a borjak számára, legfeljebb azok 6 hónapos koráig, lehetővé téve a problémák korai észlelését, sokszor még a klinikai tünetek megjelenése előtt. Ezzel azonnal megkezdhető a kezelés vagy beavatkozás, csökkentve a gyógyszer felhasználást, az elhullásokat, javítva a borjak várható teljesítményét.

Az automatikus megfigyeléssel időt és energiát takarít meg, jelentősen csökkentve a képzett munkaerőtől való függőséget.

A gerjesztő beépített SIM-kártyáva rendelkezik. Használható használható: lovak, szarvasmarhák, juhok, kecskék, disznók őrzésére és vaddisznók távoltartására

  • kompatibilis a himps villanypásztorra kifejlesztett alkalmazással - 24/7 okostelefonos felügyelet

A LUDA FenceAlarm egy elektromos villanypásztor kerítés érzékelő, amely bármely meglévő villanypásztorhoz csatlakoztatható. Figyeli a kerítés feszültségét. Feszültség-zavarok esetén riasztást küld az okostelefonjára, hogy megakadályozhassa az állatok kitörését.

Specifikáció:

Rendelhető 100-200-300 literes méretben, 3 illete 4 kerékkel, elektromos meghajtással vagy anélkül.
Modelltől függőan alkalmas tej pasztőrözésére és kiosztására, illetve tejporrkeverék készítésére és kiosztására, vagy mindkettőre.
Anyaga: Rozsdamentes AISI304
45mm poliuretán szivacs szigetelés biztosítja a minimális hőmérséklet veszteséget
A kocsi alján és oldalán hőcserélő

Katalógusok, brossúrák: 

Hozzon megalapozott döntéseket a maximális termelékenység és a jobb húsmarha tenyésztés érdekében.

A SenseTime egy modern, könnyen kezelhető, modul rendszerű tehén megfigyelő rendszer, mely hasznos tájékoztatást nyújt az egyes tehenek szaporodással és egészséggel kapcsolatos jellemzőíről és közérzetéről.

Oldalak