Újdonságok

Katalógusok, brossúrák: 

A trágyakihúzó kötéllel/sodronnyal történő húzása a legeredményesebb és leghatékonyabb megoldás az istálló higiénéjének és tisztaságának biztosításához.
● Biztonságos az állatok és az istállóban dolgozók számára
● Könnyen telepíthető – nincs szükség épületre vagy téglafalra.
● Könnyű napi rutin digitális kijelzőn keresztül, számítógépes vezérléssel az állatok biztonsága érdekében
● Alacsony energiaköltségek (1,1 kW)
● Megbízható, alacsony karbantartási igényű
● Vontatás fonott nylon kötéllel vagy horganyzott acél sodronnyal

Munkatársunk, Dr. Pajor Gábor állatorvos, adatelemző cikke megjelent a Holstein Magazin 2020/5 számában " Évtizedes hazai tapasztalatok tanulságai holstein-fríz tehenek digitális ivarzásjelzésében és egészségvédelmében" címmel, melyet az alábbiakban adunk közre.

Katalógusok, brossúrák: 

Amikor a tejtermelési és ivarzási mutatókat szeretnénk javítani, mindig gondoljunk a lábvég problémák kezelésére! A sánta tehén kevesebbet mozog, emiatt ritkábban keresi fel az etetőt és itatót, és így persze kevesebb tejet is ad. Az ivarzás tekintetében is bizonyítottan sokkal rosszabb a helyzet a sánta teheneknél, tehát kisebb a termékenyítés esélye. Mindezen sokat javíthatunk gumiszőnyegek használatával a tejházban, a felhajtó utakon, elővárakozókban, és az elletőkben. Még a borjúólak alá is érdemes gumiszőnyeget tenni, így sokkal egészségesebb üszők válnak belőlük, kevesebb lesz a légúti és hasmenéses probléma. A cégünk által forgalmazott gumiszőnyegekre a gyártó 6 év garanciát ad! Puzzle rendszerűen összerakható, Méret:1807X1188 x 19 mm/db =2,146 m2. Kérje árajánlatunkat!

Az Allflex világszínvonalú megoldása folyamatos egészségügyi megfigyelést biztosít a borjak számára, legfeljebb azok 6 hónapos koráig, lehetővé téve a problémák korai észlelését, sokszor még a klinikai tünetek megjelenése előtt. Ezzel azonnal megkezdhető a kezelés vagy beavatkozás, csökkentve a gyógyszer felhasználást, az elhullásokat, javítva a borjak várható teljesítményét.

Az automatikus megfigyeléssel időt és energiát takarít meg, jelentősen csökkentve a képzett munkaerőtől való függőséget.

A gerjesztő beépített SIM-kártyáva rendelkezik. Használható használható: lovak, szarvasmarhák, juhok, kecskék, disznók őrzésére és vaddisznók távoltartására

  • kompatibilis a himps villanypásztorra kifejlesztett alkalmazással - 24/7 okostelefonos felügyelet

A LUDA FenceAlarm egy elektromos villanypásztor kerítés érzékelő, amely bármely meglévő villanypásztorhoz csatlakoztatható. Figyeli a kerítés feszültségét. Feszültség-zavarok esetén riasztást küld az okostelefonjára, hogy megakadályozhassa az állatok kitörését.

Specifikáció:

Rendelhető 100-200-300 literes méretben, 3 illete 4 kerékkel, elektromos meghajtással vagy anélkül.
Modelltől függőan alkalmas tej pasztőrözésére és kiosztására, illetve tejporrkeverék készítésére és kiosztására, vagy mindkettőre.
Anyaga: Rozsdamentes AISI304
45mm poliuretán szivacs szigetelés biztosítja a minimális hőmérséklet veszteséget
A kocsi alján és oldalán hőcserélő

Oldalak