Újdonságok

Katalógusok, brossúrák: 

A trágyakihúzó kötéllel/sodronnyal történő húzása a legeredményesebb és leghatékonyabb megoldás az istálló higiénéjének és tisztaságának biztosításához.
● Biztonságos az állatok és az istállóban dolgozók számára
● Könnyen telepíthető – nincs szükség épületre vagy téglafalra.
● Könnyű napi rutin digitális kijelzőn keresztül, számítógépes vezérléssel az állatok biztonsága érdekében
● Alacsony energiaköltségek (1,1 kW)
● Megbízható, alacsony karbantartási igényű
● Vontatás fonott nylon kötéllel vagy horganyzott acél sodronnyal

Munkatársunk, Dr. Pajor Gábor állatorvos, adatelemző cikke megjelent a Holstein Magazin 2020/5 számában " Évtizedes hazai tapasztalatok tanulságai holstein-fríz tehenek digitális ivarzásjelzésében és egészségvédelmében" címmel, melyet az alábbiakban adunk közre.

Katalógusok, brossúrák: 

Amikor a tejtermelési és ivarzási mutatókat szeretnénk javítani, mindig gondoljunk a lábvég problémák kezelésére! A sánta tehén kevesebbet mozog, emiatt ritkábban keresi fel az etetőt és itatót, és így persze kevesebb tejet is ad. Az ivarzás tekintetében is bizonyítottan sokkal rosszabb a helyzet a sánta teheneknél, tehát kisebb a termékenyítés esélye. Mindezen sokat javíthatunk gumiszőnyegek használatával a tejházban, a felhajtó utakon, elővárakozókban, és az elletőkben. Még a borjúólak alá is érdemes gumiszőnyeget tenni, így sokkal egészségesebb üszők válnak belőlük, kevesebb lesz a légúti és hasmenéses probléma. A cégünk által forgalmazott gumiszőnyegekre a gyártó 6 év garanciát ad! Puzzle rendszerűen összerakható, Méret:1807X1188 x 19 mm/db =2,146 m2. Kérje árajánlatunkat!

Oldalak