Szaktanácsadás

Tisztelt jelenlegi és jövőbeli Partnereink!

Mától az eddigi telefonos technikai support tevékenységünket szakmai supporttal is kiegészítjük! A supportot Dr. Pajor Gábor állatorvos - adatelemző adja.
A problémák bejelentése a továbbiakban is a hagyományos módokon történik, majd munkatársaink indokolt esetben azt Dr. Pajor Gábor felé továbbítják, aki telefonon keresni fogja a telepi kapcsolattartót.
A szakmai support bevezetése révén a technikai problémák megoldásán túl az állattartással, annak eredményességével kapcsolatos szakmai tanácsadás is történik. A tanácsadás alapja a rendszereinkből származó objektív adatok halmaza. Minden esetben szükséges a pontos körülmények ismerete is, melyeket telefonos egyeztetés, szükség esetén kiszállás során szerzünk be.

Jelentősen bővítjük a szakmai supportot újabb, a termelés napi eredményességét javító riportokkal, valamint a telep állapotáról készített negyedéves jelentésekkel.
Létrehozzuk a DataFlow felhasználók szakmai körét, mely negyedévenként tartott összejöveteleken, szakmai napokon, tanácsokkal látja el a gazdálkodókat és lehetőséget biztosít a tapasztalatok átadására.
Létrehozunk egy "szakértő válaszol" rovatot, ahol elektronikusan is feltehetik kérdéseiket technikai és állattenyésztési szakmai kérdésekben, melyekre szakértőink válaszolnak. A kérdések és a válaszok is publikusak, így minden érdeklődőhöz eljutnak.

Mindez azt a célt szolgálja, hogy a sokszor nehezen áttekinthető adat és grafikon halmaz mellett több fórumon, rendszeresen és élőszóban is tájékoztatást adjunk arról, hogy milyen összefüggések vannak az állatok állapota és a termelési mutatók, az eredményesség között.
További részletekről keressék munkatársainkat!

Tel.: +36306876102

Hazai referenciák alapján, az emelt szintű szaktanácsadás felhasználásával elért eredmények.