- Ivarzásfigyelő és egészségvédelmi rendszerek

Az Allflex világszínvonalú megoldása folyamatos egészségügyi megfigyelést biztosít a borjak számára, legfeljebb azok 6 hónapos koráig, lehetővé téve a problémák korai észlelését, sokszor még a klinikai tünetek megjelenése előtt. Ezzel azonnal megkezdhető a kezelés vagy beavatkozás, csökkentve a gyógyszer felhasználást, az elhullásokat, javítva a borjak várható teljesítményét.

Az automatikus megfigyeléssel időt és energiát takarít meg, jelentősen csökkentve a képzett munkaerőtől való függőséget.

Katalógusok, brossúrák: 

Hozzon megalapozott döntéseket a maximális termelékenység és a jobb húsmarha tenyésztés érdekében.

A SenseTime egy modern, könnyen kezelhető, modul rendszerű tehén megfigyelő rendszer, mely hasznos tájékoztatást nyújt az egyes tehenek szaporodással és egészséggel kapcsolatos jellemzőíről és közérzetéről.

A Heatime Pro rendszer legújabb fejlesztése: Jelzi az állatokat érő hőstresszt, a szapora lélegzetvétel figyelésével. Ezzel lehetővé teszi a gyors beavatkozást, így a csökkenthető a hőstressz miatti egészségügyi problémák előfordulása és a gazdasági veszteség.

Heatime Pro rendszer - hőstressz bemutató letöltés

 

 

Katalógusok, brossúrák: 
Mi is az a Heatime Pro?
 
Komplett telepirányítási rendszer, mely nyilvántartja a tehén adatait, életeseményeit, a kérődzéssel és ivarzással kapcsolatos adatokat stb.,a fejési adatok kivételével. Bármilyen fejőrendszer mellett használható. 
Modulszerűen bővíthető, igény esetén DataFlow2 rendszerré fejleszthető, és hozzákapcsolható a Milkline fejőrendszere.
A RISKA és a TALP telepirányítási rendszerrel kompatibilis.

Oldalak