Silclear fejőgumi

Katalógusok, brossúrák: 

Fejőgumi, amely 10,000 fejést kibír Cserélje a fejőgumikat 10,000 fejés után, ahelyett, hogy 2500 fejés után cserélné, ahogyan a gumiból készülteket kell; költsön 50%-kal kevesebbet, és csökkentse a cserére fordított időt 75%.

Figyelje meg az összes apró részletet a fejés alatt Átlátszó fejőgumi és kehely – láthatja mi történik, hol és mikor. Az átlátszóság azt jelenti, hogy láthatja, hogy a tehenek fejése megfelelően történik-e, láthatja a csomókat vagy a vért minden tőgynegyedben, így lehetővé téve a korábbi és pontosabb diagnózist, és probléma megoldását.

Jobb tőgykondíció A különleges szabadalmaztatott Silclear “megfejés” lágy masszás a hagyományos fejőgumik agresszív tőgy nyomás helyett. Ez azt jelenti, hogy a tőgy kevésbé károsodik, csökken a masztitisz, javítja a sejtszámot, és értékesebbé teszi a tejet.

Könnyű, de rendkívül kemény polikarbonát kelyhek; kevesebb a tőgykárosodás sokkal kényelmesebb a tehenek számára, kevesebb a türelmetlen izgő-mozgó tehén a fejőállásban, több tej kerül a tartályba, és kevesebb idő telik a fejéssel: a könnyebb fejőgép jobb munkakörülményeket teremt a fejő számára – kevesebb az RSI (ismétlődő terhelés miatt sérülés) kockázata.

Továbbfejlesztett Bactoscans Szilikon – orvosi minőségű szilikon anyag, amelyet a Silclear-nél az elmúlt 20 évben kifejezetten a tejipar számára kifejlesztett, könnyen tisztán tartható, nem megy tönkre, vagy törik meg, mint a gumi, erős és hosszú élettartamú; a szilikon anyagban semmi nem okoz sebet vagy sérülést a tehén tőgyének érzékeny bőrén; csökkenti a bacilusok és a baktériumok megtelepedését a tejüzemben, így segít a Bactoscans.