Ivarzási és fejési adatok - DATAFLOW II - telepirányítási rendszer

Katalógusok, brossúrák: 

A DATAFLOW II a legátláthatóbb és legérzékenyebb telepirányítási rendszer.

Komplett telepirányítási rendszer, mely összeköthető a Milkline fejőrendszerekkel. A P4C fejőrendszernél mutatja a tőgynegyedenkénti vezetőképességet, a fejésenkénti, napi, heti havi, laktációs stb. tejmennyiséget, a tehén adatait, életeseményeit, a kérődzéssel és ivarzással kapcsolatos adatokat stb. Modulszerűen bővíthető, képes kezelni válogatókaput és etetőállást egyedi abrakadagolással.
A RISKA és a TALP telepirányítási rendszerrel kompatibilis.
 

DataFlowTM II a sikeres telepirányítás eszköze, világos kezelőfelülettel. Látványos, színes ábrákkal kiegészített kezelőfelülettel készült, mely lehetővé teszi az egyszerű használatot, és minden egyes tehén valós idejű megfigyelését a fejési folyamat közben, valamint az ivarzását, egészségi állapotát, vagy tápláltsági állapotát illetően.

DataFlowTM II rendszert arra a célra fejlesztették ki, hogy a gazdát minden olyan adattal ellássa, amely szükséges a legjobb döntések meghozatalához (összefoglaló táblázatok, grafikonok, indexek, az összes tehén történetének adatai stb.). Az adatok minden eszközről automatikusan átkerülnek a DataFlowTM II-re. A rendszer más elemeket is vezérel, mint pl. a fejőpontok, az etetőállomás, a mérleg, vagy a válogató kapu.

DataFlowTM II célja, hogy javítsa a felhasználói élményt, és hogy a rendszert- amelyet már farmerek milliói használnak – még egyszerűbbé, egyénre szabottabbá, és élvezetesebbé tegye. Ezért különleges a DataFlowTM II.

Bővebb információkért olvassa el a termék katalógusát vagy keressen minket az elérhetőségeinken.